Sherwoods whisky

“Met een goed grafisch ontwerp presenteer je jouw bedrijf, project, product, actie of document op een professionele wijze en raak je jouw doelgroep.”

We versterken jouw merk, ontwikkelen een pakkende en originele visuele identiteit.

Presskit Media is jouw partner op het gebied van grafisch ontwerp, webdesign en websites in WordPress. We versterken jouw merk, ontwikkelen een pakkende en originele visuele identiteit en leveren alle benodigde online en offline communicatiemiddelen om jouw boodschap onder de aandacht te brengen van de doelgroep.

DOEN-magazine

Volledige productie

Presskit Media kan de volledige grafische productie, verspreiding en organisatie van communicatiemiddelen uit handen nemen. We werken samen met meerdere drukkerijen. Simpelweg omdat de één dat briefpapiertje nét ietsjes mooier drukt dan de drukkerij van de brochures. Ieder z’n specialisatie, wij halen de krenten uit de pap, maken de meest gunstige prijsafspraken en verzorgen het traject.

Grafisch ontwerp van A tot Z

Met een goed grafisch ontwerp presenteer je jouw bedrijf, project, product, actie of document op een professionele wijze en raak je jouw doelgroep. Een lifestyle magazine, een tot de verbeelding sprekende verkoopbrochure, een slimmere verpakking, opvallend point of sale materiaal, een pakkende reclamecampagne, een uniek relatiegeschenk of een tot in de puntjes verzorgd jaarverslag… Presskit Media ontwerpt en levert drukwerk in alle soorten en maten, full service van A tot Z.

pkm_portfolio_voorkantjes_thuis
How 2 Spend It door Presskit Media
Laan van Tinbergen door Presskit Media
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt