Een goede website is een compositie

Presskit Media ontwikkelt WordPress websites die ondernemingen online op de kaart zetten en gebruikers de beste digitale ervaring bieden. Hiervoor maken wij gebruik van het content management systeem WordPress. Het platform is sinds de lancering uitgegroeid tot ’s werelds populairste CMS.

De websites van Presskit Media vertellen een verhaal

Een goede website is als een compositie. Alle elementen tezamen vormen een logisch geheel die de boodschap en het gevoel op een natuurlijke wijze overbrengen.

Voordat we starten met bouwen denken we heel goed na over de compositie. Want de structuur, de content, het interactie ontwerp, de functionaliteiten, de integratie met de sociale media en het grafische ontwerp moeten een geheel gaan vormen dat gebruikers een prettige online ervaring biedt.

Met een website van Presskit Media zet je jouw onderneming of initiatief online op de kaart. Presskit Media maakt gebruik van het content management system (CMS) WordPress, omdat:

    • een website in WordPress je een hoop geld bespaart.
    • onze WordPress websites ‘responsive’ zijn en loepzuiver worden weergegeven op zowel de smartphone, tablet als pc.
    • Google loves WordPress
    • je echt geen programmeur hoeft te zijn voor het zelfstandig onderhouden van een WordPress site.

Wil je het functionele en interactieve ontwerp, het design en de realisatie van jouw website bij een partij onderbrengen? Presskit Media is jouw partner.

Voor doeners en durfals

Bij Presskit Media hebben we passie voor ons vak, maar vooral voor andere doeners en durfals. Ons doel is om ondernemers die het verschil willen maken op te laten vallen en succesvol te laten zijn. Jouw succes is onze drijfveer.
Lees meer >

WordPress website Cucina di Clara
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt