Het begint bij de kennismaking

Samen met ons werken aan jouw succes? We snappen dat je wilt voelen of het goed zit voordat je een bureau kiest. Ook wij vinden het fijn om te weten met wie we in zee gaan. Daarom start een samenwerking met Presskit Media altijd met een vrijblijvende kennismaking.

Aan de slag

Blijkt dat we iets voor elkaar kunnen betekenen, dan gaan wij ons verdiepen in jouw ondernemersverhaal, ontwerpvraag en doelgroep. We inventariseren jouw wensen, denken met je mee en doen een passend voorstel op maat, inclusief planning en offerte. Na jouw akkoord gaan we aan de slag. We vinden het belangrijk om aan een goede relatie en samenwerking te bouwen, want samen zijn we sterker.

Expert team voor iedere vraag

Presskit Media is een full service ontwerpbureau. Hebben wij zelf niet de juiste expertise in huis om zo goed mogelijk in jouw vraag te voorzien? Dan doen wij in overleg een beroep op de benodigde experts binnen ons netwerk.

De expertise binnen ons partnernetwerk omvat onder andere: marketing & communicatie, evenementmanagement, strategie en beleid, SEO, websites en -applicaties ontwikkelen, copywriting, fotografie, illustratie, 3d visualisaties, drukwerk, papier en beheer van social media.

Als de bliksem

Bij Presskit Media beseffen we maar al te goed dat ondernemerschap soms vraagt om snel in te spelen op ontwikkelingen. Doordat wij korte lijntjes hebben kunnen we vlot handelen en als de bliksem voorzien in wat jij nodig hebt om te kunnen schitteren.

Officieel erkend leerbedrijf

Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Presskit Media is door het SBB officieel erkend als leerbedrijf. We hebben regelmatig plek voor een leergierige stagiaire.

SBB
Communicatielijn vastgoedproject
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt