Een grafisch ontwerp dat gewoon voor 100% klopt

Je mag het team Presskit Media best ‘vakidioten’ noemen. Ons bloed gaat namelijk sneller stromen van de geur van vers drukwerk en we genieten intens van een ontwerp dat gewoon voor 100% klopt.

Het doel

Bij Presskit Media hebben we passie voor ons vak, maar vooral voor andere doeners en durfals. Ons doel is om ondernemers die het verschil willen maken op te laten vallen en succesvol te laten zijn en dat begint bij een sterk grafisch ontwerp. Wij maken ondernemingen zichtbaar, bouwen en versterken merken.

Hoe het begon

Gisella van Geenen en Dennis van der Velden zijn de initiatiefnemers van Presskit Media. Gisella is afgestudeerd aan de kunstacademie in Rotterdam en heeft veel ervaring opgedaan in de bureauwereld als ontwerper en art director. Dennis zijn roots als dtp-er en ontwerper liggen in de technische kant van het ontwerpvak. Beiden hebben eerder een eigen ontwerpbureau gehad waarin zij ook wel eens samen aan een uitdaging werkten. Tijdens een van deze klussen ontstond het idee voor Presskit Media. Als je dezelfde visie deelt, de resultaten beter zijn en het samen leuker is dan alleen, dan kun je beter gewoon echt samengaan.

Kleinhandel

Presskit Media heeft een bijzonder plekje binnen het Groot Handelsgebouw, onze studio ligt namelijk in ‘Kleinhandel’, een co-working space voor ondernemers waarbij creativiteit en innovatie centraal staan.

Partner 1 OCEAN

1 OCEAN is een coöperatie van zelfstandige professionals die samenwerken om met elkaar een golf te creëren in een ‘oceaan’ vol kleine zelfstandigen. Het logo bestaat dan ook uit individuele personen die de samenwerking aangaan en ‘in het diepe springen’. Presskit Media is partner van 1 OCEAN. Kijk voor meer informatie op de website van 1 OCEAN.

– Team Presskit Media –

Meer dan 30 jaar ontwerpervaring

Samen hebben ik en Gisella al meer dan 30 jaar ontwerpervaring in online en offline media voor uiteenlopende branches en bedrijven. Die ervaring zie je terug in de diversiteit van onze klanten en projecten. Ondanks de ruime ervaring werken we niet op de automatische piloot. Al ons werk is met zorg en aandacht ontworpen en altijd op maat. Mooi, grappig, tof, ontroerend of functioneel.

Door goed samen te werken met onze klanten achterhalen we de vraag achter de vraag en proberen we echt bij te dragen aan het succes van ondernemers. Het mooiste compliment dat we hebben ontvangen is: “Jullie hebben geluisterd naar dat wat we niet hebben gezegd. Jullie hebben gehoord wat we niet hebben gevraagd. Jullie hebben precies gemaakt wat we nodig hebben, maar zelf niet konden bedenken.”

Dennis van der Velden

Partner

Volg Dennis

Effectief ontwerp met het juiste gevoel

Natuurlijk willen we mooi werk maken, maar ‘mooi’ is voor mij geen doel op zich. Door stijl, smoel en het juiste gevoel neer te zetten probeer ik met mijn ontwerpen en websites een verhaal te vertellen. Het verhaal klopt wanneer de boodschap helder is, het de doelgroep prikkelt en de klant er blij van wordt.

Dennis en ik vullen elkaar perfect aan. Female marketing, lifestyle producten en gezicht geven aan merken horen meer bij mij thuis, terwijl Dennis strakke huisstijlen, vastgoedcommunicatie en corporate design tot in de puntjes beheerst. Samen zijn we in staat om de visie van onze opdrachtgevers te vertalen naar een effectief grafisch ontwerp dat het juiste gevoel overbrengt en dat technisch feilloos in elkaar steekt. Met ons team kunnen we ondernemers van A tot Z van dienst zijn.

Gisella van Geenen

Partner

Volg Gisella

instagram
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt