De beste digitale gebruikerservaring

Presskit media heeft veel inzicht in doelgroepen. We kunnen ons dan ook goed inleven in de gebruikers van websites en –applicaties. Ben jij een webbouwer of ontwikkel jij web applicaties? In teamverband kunnen we ervoor zorgen dat functie, content, techniek, interactie en ontwerp elkaar versterken. Samenwerken met Presskit Media loont.

Functioneel en interactief ontwerp

Wij denken mee over het functionele en interactieve ontwerp of ontwikkelen deze voor je in de vorm van wireframes en een stroomschema. Vervolgens werken we dit uit in een designvoorstel waarin we ons focussen op de wensen van jouw opdrachtgever en de beleving van de eindgebruiker. Tot slot leveren we alle pagina templates en -elementen waar jij als ontwikkelaar mee aan de slag kunt. Door onze kennis te verbinden kan jij jouw opdrachtgever optimaal respons en de beste digitale gebruikerservaring garanderen.

Voor doeners en durfals

Bij Presskit Media hebben we passie voor ons vak, maar vooral voor andere doeners en durfals. Ons doel is om ondernemers die het verschil willen maken op te laten vallen en succesvol te laten zijn. Jouw succes is onze drijfveer.
Lees meer >

Interactief ontwerp Samenwoon App
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt