We versterken jouw merk, ontwikkelen een pakkende en originele visuele identiteit

Presskit Media is jouw partner op het gebied van grafisch ontwerp, webdesign en websites in WordPress. We versterken jouw merk, ontwikkelen een pakkende en originele visuele identiteit en leveren alle benodigde online en offline communicatiemiddelen om jouw boodschap onder de aandacht te brengen van de doelgroep.

De krenten uit de pap

Presskit Media kan de volledige grafische productie, verspreiding en organisatie van communicatiemiddelen uit handen nemen. We werken samen met meerdere drukkerijen. Simpelweg omdat de één dat briefpapiertje nét ietsjes mooier drukt dan de drukkerij van de brochures. Ieder z’n specialisatie, wij halen de krenten uit de pap, maken de meest gunstige prijsafspraken en verzorgen het traject.

Grafisch ontwerp van A tot Z

Met een goed grafisch ontwerp presenteer je jouw bedrijf, project, product, actie of document op een professionele wijze en raak je jouw doelgroep. Een lifestyle magazine, een tot de verbeelding sprekende verkoopbrochure, een slimmere verpakking, opvallend point of sale materiaal, een pakkende reclamecampagne, een uniek relatiegeschenk of een tot in de puntjes verzorgd jaarverslag… Presskit Media ontwerpt en levert drukwerk in alle soorten en maten, full service van A tot Z.

Voor doeners en durfals

Bij Presskit Media hebben we passie voor ons vak, maar vooral voor andere doeners en durfals. Ons doel is om ondernemers die het verschil willen maken op te laten vallen en succesvol te laten zijn. Jouw succes is onze drijfveer.
Lees meer >

Ontwerp magazine Spender #2
Campagne 'Tas goedkoop' Dok Delft
Ontwerp identiteit IBEX
Ontwerp verpakking Sonnema Sinas & Cola
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt