Dok Delft

Pakkende en originele visuele identiteiten

Van eerste idee tot realisatie en van kennismaking tot succes. We versterken jouw merk, ontwikkelen een pakkende en originele visuele identiteit en leveren alle benodigde online en offline communicatiemiddelen om jouw boodschap onder de aandacht te brengen van de doelgroep.

Presskit Media is jouw partner op het gebied van grafisch ontwerp, webdesign en websites in WordPress. We versterken jouw merk, ontwikkelen een pakkende en originele visuele identiteit en leveren alle benodigde online en offline communicatiemiddelen om jouw boodschap onder de aandacht te brengen van de doelgroep.
Lees meer >

Presskit Media ontwikkelt websites die ondernemingen online op de kaart zetten en gebruikers de beste digitale ervaring bieden. Hiervoor maken wij gebruik van het content management systeem WordPress. Het platform is sinds de lancering uitgegroeid tot ’s werelds populairste CMS.
Lees meer >

Presskit media heeft veel inzicht in doelgroepen. We kunnen ons dan ook goed inleven in de gebruikers van websites en –applicaties. Ben jij een webbouwer of ontwikkel jij web applicaties? In teamverband kunnen we ervoor zorgen dat functie, content, techniek, interactie en ontwerp elkaar versterken.
Lees meer >

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt